Innovatieve machines

Iedere organisatie is uniek. En we begrijpen dat een hoge kwaliteit en productiviteit belangrijk zijn. Met onze persoonlijke en inventieve aanpak komen we samen tot een duurzame oplossing op maat. Ervaar de deskundigheid en flexibiliteit van onze engineers. We denken met je mee en lossen het probleem op. Zo weet je zeker dat de machines in korte tijd operationeel en effectief zijn.

Uitleg over service software

In 4 stappen een machine op maat

  • Na de kennismaking gaan onze engineers aan de slag met 3D tekeningen die de werking van het proces en de machine laten zien.
  • De tekeningen worden gepresenteerd aan het bedrijf. Na eventuele aanpassingen is dit de basis voor het maken van een offerte.
  • Bij akkoord gaan onze engineers de machine in detail uitwerken en bijbehorende onderdelen fabriceren of bestellen. Hoelang dit duurt, is afhankelijk van de grootte en de complexiteit van de machine.
  • Nadat de machine geassembleerd is, volgt er een afnametest. Als deze test is geslaagd, wordt de machine op transport gezet naar het bedrijf. We transporteren machines wereldwijd.

Onze machines
 

Plastificeren

De Easy-Plast, Multi-Plast en HP-machine zijn speciaal ontworpen om het plastificeren van boeken te automatiseren.

Bekijk de machines

Logistiek

We hebben diverse soorten buffersystemen met elk een andere functie: de Stacker, De-Stacker en de Quality Check.

Bekijk de machines

Sorteren

De Sorter is een flexibele sorteermachine die in diverse uitvoeringen op maat gemaakt kan worden voor elk productieproces.

Bekijk de machines

Plastificeer machine

Speciaalmachines

We hebben diverse speciaalmachines, speciaal ontworpen voor de klant. De machines kunnen aangepast worden naar jouw wensen.

Bekijk de machines

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag? Onze medewerkers helpen je graag verder. Ze adviseren je waar nodig en kijken met je mee welke machine bij je past.

Neem contact op