Logistieke oplossingen

We hebben diverse soorten logistieke oplossingen met elk een andere functie. Waar de Stacker je helpt in het opstapelen van boeken, helpt de De-Stacker je bij het ontstapelen van boeken. De Quality Check helpt is een automatisch controlesysteem die helpt de kwaliteit te waarborgen. Welke machine past het best bij jouw productieproces?

Stacker NBD TG

Stacker

De Stacker stapelt producten, bijvoorbeeld boeken, enveloppen of dozen, van dezelfde of verschillende groottes. De buffercapaciteit van het transportsysteem wordt op deze manier vergroot.

Meer over de Stacker

DeStacker NBD TG

De-Stacker

De De-Stacker is een machine geschikt voor het ontstapelen en transporteren van boeken in verschillende formaten. De machine is geschikt voor boekblokken, softcover boeken en hardcover boeken.

Meer over de De-Stacker

Quality Check NBD TG

Quality Check

De Quality Check is een automatisch controlesysteem die in een productielijn voor softcover boeken wordt gezet. De operator controleert de boeken handmatig op kwaliteit en legt ze na goedkeuring terug aan de uitvoerzijde.

Meer over de Quality Check

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag? Onze medewerkers helpen je graag verder. Ze adviseren je waar nodig en kijken met je mee welke machine bij je past.

Neem contact op