Plastificeermachines

De Easy-Plast, TIM, Multi-Plast en HP-machine zijn speciaal ontworpen om het plastificeren van boeken zo makkelijk mogelijk te maken. Bekijk welke machine bij jouw wensen past.

Op zoek naar folie voor bij de plastificeermachine? We adviseren je om de folie van E-Lam te gebruiken. Deze folie is duurzaam, slijtvast en verlengt de levensduur van boeken.

EasyPlast NBD TG

Easy-Plast

De Easy-Plast is een plastificeermachine speciaal ontworpen om ingebonden boeken en paperbacks te plastificeren die in kleine aantallen worden verwerkt.

Meer over de Easy-Plast

TIM tekening NBD B

TIM

De TIM vouwt de folie die is aangebracht door de Easy-Plast om de omslagen of banden van hardcover boeken. De folie wordt aangedrukt zodat de boeken aan alle zijden beschermd zijn.

Meer over de TIM

Multiplast NBD TG

Multi-Plast

De Multi-plast is een volautomatische plastificeermachine, speciaal ontworpen om gebonden boeken te plastificeren die in grote aantallen worden verwerkt.

Meer over de Multi-Plast

HP Machine NBD TG

HP-machine

De HP-machine (HardPlastic-machine) is een plastificeermachine speciaal ontworpen om softcover boeken te plastificeren in kleine en middelgrote aantallen.

Meer over de HP-machine

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag? Onze medewerkers helpen je graag verder. Ze adviseren je waar nodig en kijken met je mee welke machine bij je past.

Neem contact op