Service & Support

Bij Technology Group vinden we het belangrijk om de beste service te leveren. Of het nu gaat om onderdelen bestellen, een training bij levering van de machine of een software-update van afstand: we helpen je graag.

NBDT Service

Snel en makkelijk extra onderdelen bestellen

Het is altijd handig om extra onderdelen van de machine alvast te hebben, voor het geval een onderdeel toe is aan vervanging. Het nabestellen van onderdelen is heel eenvoudig. In de handleiding van de machine staan tekeningen met bestelnummers van de onderdelen die per mail besteld kunnen worden. Zo weet je zeker dat je het juiste onderdeel bestelt. We zorgen dat de bestelling binnen 24 uur wordt verzonden.

Bel (079) 3440 344

Training bij levering van de machine

Wanneer er één of meerdere machines worden afgenomen, trainen we bij levering van de machines de technische dienst van het bedrijf. Zo kunnen problemen ook snel verholpen worden door eigen medewerkers. Kom je er alsnog niet uit? Dan zoeken we samen naar een andere oplossing om het probleem te verhelpen.

NBDT Machine Levering
NBDT Software

Op afstand helpen met de software

Is er een keer een probleem met de software van een machine? Geen probleem. Als machines zijn aangesloten via een internetverbinding, kunnen we problemen met de software op afstand oplossen door verbinding te maken met deze machine. We kunnen via onze eigen systemen in de machine kijken en zo snel het probleem verhelpen of een software update uitvoeren.

Kunnen we helpen?

Heb je een andere vraag over onze service? Onze medewerkers helpen je graag verder. Ze adviseren je waar nodig bedenken samen met jou een passende oplossing.

Neem contact op