De-Stacker

Optimaliseert het productieproces
DeStacker NBD TG NEW
DeStacker NBD TG

Over de De-Stacker

Deze machine is geschikt voor het ontstapelen en transporteren van producten in verschillende formaten. Het is de ideale machine om jouw productieproces te optimaliseren. De De-Stacker kan single-copy productie van een dikte van 2 mm tot 60 mm aan zonder onderdelen te wisselen of tussenkomst van de operator. De De-Stacker is geschikt voor boekblokken, softcover boeken en hardcover boeken. Deze machine maakt het productieproces compleet en is speciaal ontwikkeld vanuit de vraag van de klant.

Technische specificaties

Boek Minimum Maximum
Dikte 2 mm 60 mm
Breedte 70 mm 330 mm
Hoogte 120 mm 380 mm
Stapelhoogte 10 mm 160 mm
Verwerkingstijd in 1 cyclus 35 per minuut, 2100 per uur
Afmetingen machine 2.200 x 1.250 x 1.900 mm

Toepassing van de De-Stacker

De De-Stacker is ontwikkeld om aan andere machines te worden gekoppeld. Bijvoorbeeld voor een Hardcover Lijn die hardcoverboeken produceert. Ook kan hij tussen een Bindmachine en Driesnijder geplaatst worden die bijvoorbeeld softcover boeken produceren. Daarnaast kan hij voor een Driesnijder gezet worden om de boeken die single-copy geproduceerd zijn te ontstapelen waarbij de volgorde gehandhaafd blijft.

De-Stacker NBDB-T

Opties voor instellingen

De machine heeft meerdere opties qua instellingen. De De-Stacker werkt volgens het principe first in, first out. Dat betekent dat het eerste boek dat in de machine gaat ook als eerste eruit komt. Daardoor is het makkelijk om de volgorde te kiezen die jij wilt. Hierdoor kan een machine die in lijn staat met de De-Stacker producten matchen die bij elkaar horen.

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag? Onze medewerkers helpen je graag verder. Ze adviseren je waar nodig en kijken met je mee welke machine bij je past.

Neem contact op