Quality Check

Kwaliteitscontrolesysteem in een productielijn
Plastificeer machine
Quality Check NBD TG

Over de Quality check

De Quality Check is een automatisch controlesysteem die in een productielijn voor softcover boeken wordt gezet. Op de bediening van de Quality Check wordt aangegeven na hoeveel boeken er een boek ter controle moeten worden aangeboden aan de operator. De operator kan de boeken handmatig op kwaliteit controleren en na goedkeuring wordt het boek teruggelegd aan de uitvoerzijde. De Quality Check zorgt ervoor dat het gecontroleerde boek automatisch in de productiestroom wordt geplaatst voor verdere bewerking. De operator kan bij de binder blijven staan waardoor geen tijd verloren gaat en de kwaliteit van de boeken gestuurd gecontroleerd wordt.

Technische specificaties

Boek Minimum Maximum
Dikte 2 mm 70 mm
Breedte 100 mm 330 mm
Hoogte 150 mm 310 mm
Power 400V, 16A
Air 5 bar dry air
Afmetingen machine 2.799 x 1.425 x 1.396 mm
Gewicht 150 kg
Veiligheid De machine voldoet aan de CE normen

Toepassing van de machine

De Quality Check kan in lijn worden gezet met andere machines van elk merk softcover bindlijn. Zo kan de machine bijvoorbeeld tussen een Binder en een Bufferbaan staan. Na de check kunnen boeken bijvoorbeeld naar de Driesnijder gaan, om de boeken aan drie zijden schoon te snijden. Ook kan een Stacker toegevoegd worden aan de productielijn, om de boeken op te stapelen na de productie.

Quality Check NBD TG

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag? Onze medewerkers helpen je graag verder. Ze adviseren je waar nodig en kijken met je mee welke machine bij je past.

Neem contact op