Easy-Plast

Plastificeermachine voor single-copy productie
EasyPlast NBD TG NEW
EasyPlast NBD TG

Over de Easy-Plast

De Easy-Plast is een plastificeermachine speciaal ontworpen om ingebonden boeken (hardcover) en paperbacks (softcover) te plastificeren die in kleine oplages worden geproduceerd. De machine kan zowel PVC als met het milieuvriendelijke zelfklevende biofolie plastificeren en verwerkt 400 boeken per uur, afhankelijk van de kwaliteit van de boeken. De Easy-Plast neem veel handmatig werk weg én de verhoogt de kwaliteit van de boeken. Zo zijn ze goed beschermd en blijven ze langer mooi.

Technische specificaties

Boek Minimum Maximum
Dikte 2 mm 70 mm
Breedte 100 mm 330 mm
Hoogte 150 mm 400 mm
Power 380V, 16A
Air 6 bar dry air
Afmetingen machine 950 x 9000 mm
Gewicht 1.000 kg
Veiligheid De machine voldoet aan de CE normen

Toepassing van de Easy-Plast

De Easy-Plast kan in lijn gezet worden met andere machines, bijvoorbeeld met de TIM. De Easy-Plast brengt folie aan. De TIM zorgt ervoor dat de folie aan de binnenzijde van de band wordt omgeslagen en het boekkaartje en RFID label worden toegevoegd. Daarna is het boek gereed voor verzending.

De Easy-Plast kan ook in lijn worden gezet met de Stacker. Deze machine stapelt de boeken op na de productie.

Easyplast NBD TG NEW

Extra optie: de Multi-copy unit

Waar de Easy-Plast boeken plastificeert in kleine oplages, kan de Multi-copy unit boeken van hetzelfde formaat plastificeren in middelgrote oplages. De Multi-copy unit is optioneel een extra onderdeel bij de Easy-Plast machine. Door de 6 verschillende breedtes van folie, pakt de unit automatisch het juiste formaat folie bij de boeken.

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag? Onze medewerkers helpen je graag verder. Ze adviseren je waar nodig en kijken met je mee welke machine bij je past.

Neem contact op