Sorter

De flexibele sorteermachine
Sorteermachine NBD TG

Over de Sorter

De Sorter heeft veel verschillende uitvoeringen voor diverse toepassingen bij klanten wereldwijd. De machine zorgt dat producten op verschillende manieren gesorteerd kunnen worden met de bijbehorende software die op maat wordt ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan het sorteren op dikte, gewicht, lezen van RFID chips of barcode, etc. De unieke en flexibele bouwwijze van het systeem maakt een op maat gemaakte uitvoering mogelijk.

Technische specificaties

Boek Minimum Maximum
Dikte 2 mm 60 mm
Breedte 100 mm 330 mm
Hoogte 150 mm 400 mm
Power 380V, 16A
Air 6 bar dry air
Afmetingen machine 950 x 9.000 mm
Gewicht 1.000 kg
Veiligheid De machine voldoet aan de CE normen

Toepassing van de Sorter

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om de Sorter toe te passen. Hieronder zie je een paar voorbeelden van hoe we de Sorter in lijn hebben gezet met andere machines bij onze klanten.

Sorter variant 1

Variant 1 

De sorter kan in lijn worden gezet met een Paternoster Orderpick systeem of een systeem magazijn. Hierdoor komen de juiste posities automatisch voor de vulopening en kan de juiste positie handmatig gevuld worden zonder fouten te maken.

Sorter variant 2

Variant 2

De Sorter kan als buffer worden ingezet achter een productielijn waar single-copy productie mee geproduceerd wordt. De Sorter zorgt dan voor een overzichtelijke voortgang van de producten naar bijvoorbeeld een verpakkingslijn.

Sorter variant 3

Variant 3

De Sorter kan in lijn worden gezet met een aantal Stackers die elk afzonderlijk automatisch beladen kunnen worden. Het is dé oplossing voor het wegzetten of stapelen van producten die allemaal een ander formaat hebben.

NBDT Sorteer

Extra optie: de Paternoster Orderpick

De Sorter kan bijvoorbeeld gekoppeld worden aan een Paternoster Orderpick systeem. In de Paternoster zijn posities vastgesteld waar de gesorteerde producten opgeslagen kunnen worden. Het sorteersysteem zorgt dat de juiste trolleys voor de juiste positie beladen worden waarna de trolleys met zichtbare barcode aangemeld kunnen worden aan de barcodelezer die aan de Paternoster gemonteerd zit. 

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag? Onze medewerkers helpen je graag verder. Ze adviseren je waar nodig en kijken met je mee welke machine bij je past.

Neem contact op